תיירות יין - 22.7.25
תאריך: 22.7.25 | מדריך: טל ארגמן
השתלמות מס': 5709
נגישות לאנשים עם מוגבלות: נגישות מלאה
סוג ההשתלמות: יום עיון
תכנית ההשתלמות:
הכרות למורי הדרך עם עולם היין בארץ ובעולם היסטוריה, זנים מרכזיים, נתונים מספריים, וייצור יין מתוך כוונה לתת להם כלים להדרכה בתחום.
נקודת מפגש: שלוחת תל אביב של בית הספר לתיירות, רח' שטריקר 19 א'
לוח זמנים:
9:30-11:00 - הגפן וייצורו: הכרות עם גידול הגפן תנאי אקלים נדרשים ושיטות גידול, זנים מרכזיים והמאפיינים שלהם, אלמנטים מרכזיים בייצור יין, סגנון, איכות ומחיר, כשרות ביין.
11:30-13:00 - היסטוריית גידול היין בעולם, נתונים על צריכת היין, איזורי הגידול בארץ, איזורי גידול בעולם.
13:00-14:00 - הפסקת צהריים
14:00-15:30 - כיצד טועמים יין ומתאימים אותו לאוכל, אחסון יין, סוגי יין.
שימו לב: ההשתלמות היא למורי דרך מוסמכים בלבד. אם אינך מורה דרך מוסמך/ת, גם אם שילמת לא תורשה/י להשתתף ולא יינתן החזר כספי.
להרשמה ותשלום (170 ₪) - לחצו כאן
לצפייה בהשתלמויות נוספות למורי דרך - לחצו כאן
לבירורים:
דוא"ל: [email protected]
טלפון: 02-6796579
ליצירת קשר ביום ההשתלמות: בתי סומך שדה - 050-7405642
לתקנון ההשתלמות ולתנאי ביטול - לחצו כאן