מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

תיירות יין - 22.7.25

תאריך: 22.7.25 |  מדריך: טל ארגמן

השתלמות מס': 5709

נגישות לאנשים עם מוגבלות: נגישות מלאה

סוג ההשתלמות: יום עיון

תכנית ההשתלמות:

הכרות למורי הדרך עם עולם היין בארץ ובעולם היסטוריה, זנים מרכזיים, נתונים מספריים, וייצור יין מתוך כוונה לתת להם כלים להדרכה בתחום.

חביות יין

נקודת מפגש: שלוחת תל אביב של בית הספר לתיירות, רח' שטריקר 19 א' 

לוח זמנים:

9:30-11:00 - הגפן וייצורו: הכרות עם גידול הגפן תנאי אקלים נדרשים ושיטות גידול, זנים מרכזיים והמאפיינים שלהם, אלמנטים מרכזיים בייצור יין, סגנון, איכות ומחיר, כשרות ביין.

11:30-13:00 - היסטוריית גידול היין בעולם, נתונים על צריכת היין, איזורי הגידול בארץ, איזורי גידול בעולם.

13:00-14:00 - הפסקת צהריים

14:00-15:30 - כיצד טועמים יין ומתאימים אותו לאוכל, אחסון יין, סוגי יין.

שימו לב: ההשתלמות היא למורי דרך מוסמכים בלבד. אם אינך מורה דרך מוסמך/ת, גם אם שילמת לא תורשה/י להשתתף ולא יינתן החזר כספי.

להרשמה ותשלום (170 ₪) - לחצו כאן


לצפייה בהשתלמויות נוספות למורי דרך - לחצו כאן
 

לבירורים:

דוא"ל: [email protected] 

טלפון: 02-6796579

ליצירת קשר ביום ההשתלמות: בתי סומך שדה - 050-7405642

לתקנון ההשתלמות ולתנאי ביטול - לחצו כאן

הקורסים המובילים