מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

תיירות יין - מס' 4534

תאריך: 14.9.22 | מדריך: טל ארגמן

תכנית ההשתלמות: 

היכרות למורי הדרך עם עולם היין בארץ ובעולם. 
היסטוריה, זנים מרכזיים, נתונים מספריים, וייצור יין מתוך כוונה לתת כלים להדרכה בתחום.

יקב בישראל

לוח זמנים:

9:00 - התכנסות בקמפוס דילן, רחוב הנמל 16, חיפה. 

9:00-10:30 - הגפן וייצורו: הכרות עם גידול הגפן, תנאי אקלים נדרשים ושיטת גידול, זנים מרכזיים והמאפיינים שלהם, אלמנטים מרכזיים בייצור יין, סגנון, איכות ומחיר, כשרות ביין

11:00-12:30 - היסטוריה גידול היין בעולם, נתונים על צריכת היין, איזורי הגידול בארץ ובעולם

13:30-15:00 - כיצד טועמים יין ומתאימים אותו לאוכל, אחסון יין, סוגי יין. 

להרשמה ותשלום (120 ₪) - לחצו כאן

לבירורים:

דוא"ל: tourism@netvision.net.il 

טלפון: 02-6796579

ליצירת קשר ביום ההשתלמות: בתי סומך שדה - 050-7405642

 

הקורסים המובילים