מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מלקטים ומבשלים - מס' 895

תאריך: 8.12.21 | מדריך: עדנן כביש

תכנית ההשתלמות: 

העשרת ידע בצמחי מאכל מהטבע, טכניקת הליקוט בדגש על מנהגים בקרב החברות המסורתיות. נסייר בנחל בית העמק, צומת כליל עד לכפר ירכא והשוק העממי בכפר יסיף.

חבירה ומפגש בכניסה לקיבוץ יסעור ונסיעה לשטח, הליכה בכרמי הזיתים, נסיעה באוטובוס לשוק בכפר יסיף, סיור רגלי בשוק, דילוג בנסיעה למשפחה המארחת בכפר ירכא, קבלת פנים ותחילת עבודה תוך כדי הסבר מעמיק על אופן הכנת הארוחה, הסעדה ונסיעה חזרה.

מלקטים ומבשלים

לוח זמנים:

נקודת מפגש: ביציאה מתחנת הרכבת חוף הכרמל – 07:30

07:30 - יציאה מתחנת רכבת חוף הכרמל

09:00 - מפגש בכניסה לקיבוץ יסעור

10:00 - 12:00 - ליקוט בנחל בית העמק

12:00 - 13:30 - סיור בשוק בכפר יסיף

13:30 - 16:30 - משפחה מארחת בכפר ירכא ונסיעה חזרה לחוף הכרמל.

להרשמה ותשלום (150 ₪) - לחצו כאן

לבירורים:

דוא"ל: tourism@netvision.net.il 

טלפון: 02-6796579

ליצירת קשר ביום ההשתלמות: בתי סומך שדה - 050-7405642

הקורסים המובילים

מגמת מלונאות