מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

התמחות בתיירות קולינארית למורי דרך

מדינת ישראל היא כבר לא רק חומוס בפיתה, תפוזי ג'אפה ודרך הייסורים של ישוע. בשנים האחרונות צומחת בארץ תרבות קולינארית מפותחת הכוללת אוכל מקומי עילי, מסעדות שף, יצרני גבינות ושמן זית משובחים, קונדיטורים מהוללים, יקבים ועוד. קורס תיירות קולינארית הוא קורס חובה לכל מי שעוסק בתחום, הקורס יציג את המגמות העכשוויות בתחום תוך כדי סיורים חווייתיים ולימוד תיאורטי בידי מיטב המומחים בענף.

נושאי לימוד בקורס

סיורים במסגרת הקורס

סגל הקורס

מחיר הקורס

הרשמה ופרטים נוספים